Sestdiena, 28-Sep-2024, 2:15 PM
Sveicu Jūs Гость

Saits Par Kaķiem

Ieejas forma
Jaunumu kalendārs
«  Jūnījs 2008  »
POTCPtSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Meklējums
Saita draugi

    Dienas bilde

Atpūta iekš - padomi.ucoz.lv
www.BANNERI.lv
Statistika

Onlainā vispār: 1
Viesu: 1
Lietotāju: 0
Mūsēja aptauja
Novērtē šo mājaslapu

Atbildēja: 284
Galvenā » 2008 » Jūnījs » 11 » Sarunājieties ar savu kaķi
Sarunājieties ar savu kaķi
11:56 AM
Tā kā mēs nerunājam vienā valodā, dažreiz mūsu kaķu izturēšanās liek mums samulst. Dažreiz mēs novērojam tipisku kaķu izturēšanos, ka tas ir nejauks vai stūrgalvīgs. Taču iepazīstoties tuvāk ar veidiem kā kaķi komunicējas, jūs ar savu kaķi varēsiet dzīvot pilnīgā harmonijā.

Kaķi ir vienpatņi, un tiem patīk pavadīt laiku vieniem guļot un klaiņojot. Tie ir arī plēsēji, kas dod priekšroku medībām naktī, un šis instinkts ir saglabājies līdz pat mūsdienām, kad cilvēks tos regulāri nodrošina ar barību.

Jūsu kaķim jāļauj izpaust savu dabisko izturēšanos un instinktus. Ja kaķis to vēlas, ļaujiet tam pavadīt laiku vienatnē. Paredziet tam telpu atpūtai, kur tas var noslēpties mājas rosībā.

Kaķiem patīk noslēgta telpa, kā piemēram, kartona kastes vai rūpnieciski izgatavotas kaķu gultas, kur tie var paslēpties un atpūsties.

Neesiet pārsteigts par laiku, ko kaķis pavada atpūšoties, tā instinkti liek saglabāt enerģiju, kas kaķim nepieciešama medībām vēlās nakts stundās. Kaķiem patīk gulēt augstu virs zemes un, ja tie ir nobijušies, tie mēģinās atrast augstāko vietu, kur atpūsties. Mēģiniet palīdzēt un nodrošiniet kaķim atrast augstāko vietu, kur noslēpties.

Atļaujiet savam kaķim medīt. Medījumam nav jābūt reālam, dzīvam putnam vai pelei, bet vienkārši kaķu rotaļlietai. Piemēram, ar makšķerēšanu saistītās rotaļlietas, ir teicamas interaktīvām spēlēm starp jums un jūsu kaķi, ļaujiet kaķim parādīt tā dabiskās mednieka spējas ar uzvaru. Dažkārt ļaujiet kaķim nomedīt rotaļu laupījumu, un tas no prieka staros.

Rotaļas kaķiem ir īpaši svarīgas, un, ja jūs attīstīsiet tā mednieka iemaņas mājās, jums izdosies ierobežot kaķa medību trofejas ārpus mājas. Kaķis nenesīs mājās nomedītus putniņus vai peles, lai jūs nobiedētu vai sagādātu raizes, kaķi tā rīkojas, jo ir lepni par medījumu un vēlas to parādīt jums. Ja jūs to ignorēsiet vai sarāsiet savu mīluli, tam liksies, ka jūs neesat laimīgs par saņemto medījumu, un nākošreiz atnesīs jums ko labāku.

Kaķi savstarpēji apmainās ar smaržīgiem ziņojumiem. Sazināšanās ar smaržu palīdzību tiem ir ļoti svarīga. Ziņas tiek atstātas ar skrāpējumu, urīna un smaržu dziedzeru berzēšanas palīdzību. Kad jūsu kaķis berzējas pret sienām, mēbelēm vai durvīm, tas iezīmē savu teritoriju. Kas kaķis berzējas gar jūsu kājām, tas sarunājas ar jums, sakot: „Tu esi mans cilvēks”.

Skrāpējumi arī tiek atstāti, lai nodotu vizuālu ziņojumu, un tie palīdz saglabāt kaķa nagus labi uzasinātus. Kaķiem nepieciešams skrāpēties, lai uzturētu savus nagus īsus un asus- tie nedara to, lai saniknotu jūs vai sabojātu jūsu mēbeles! Pārliecinieties, ka jūsu kaķim ir īpaša vieta mājās, kur tam ir atļauts un pat vēlams skrāpēties. Jūs varat iegādāties dažādu veidu stabiņus skrāpēšanai- izvēlieties tādu, kas patīk jūsu kaķim. Skrāpējamais stabiņš ir labākais veids kā pasargāt jūsu mēbeles no bojāšanas.

Uzzinot vairāk par jūsu kaķi, jūs varat veidot labākas attiecības un saprast, ko tas vēlas jums pateikt. Jūsu kaķis patiešām sarunājas ar jums- jums tikai jāvēro un jāklausās!

Caurskatīšanu: 7892 | Pielika: kittenslove | Reitings: 4.9/7 |
Tikai komentāru: 5
10-Mar-2024
5. Ayabqa [Entry]
order lipitor 20mg pill <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg drug</a> order atorvastatin 20mg online cheap

08-Mar-2024
4. Zfwvsi [Entry]
buy atorvastatin 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg pill</a> atorvastatin 80mg us

24-Sep-2013
3. wm68 [Entry]
That¡¯s a great question, and I really wish I¡¯d seen a resource box at going to be the the length of time to learn more about answer it. <a href=http://www.espdance.com><b> cheap jerseys</b></a> Personally, I a little as though an all in one subtle difference in the design. The comment only needs to ensure they are ¡°different.¡± It doesn¡¯t will want for more information on stand about at all are Just as a result quite some distance as someone reading element realizes that it¡¯s going to be the author commenting,by no means a multi function reader, then that¡¯s going to be the is really a great done. <a href=http://www.northerntilth.com><b> nfl jerseys china</b></a> This is this : ach and every deciding on a good to learn more about your enterprise administrators which of you an answer to learn more about commentators. <a href=http://www.delucaarchitects.com><b>cheap nfl jerseys</b></a> That that i your account information a multi function really great tip I will have to understand more about draw attention away from it throughout the mind as well as for further mind you thanks along with sharing,keep floating around the great have the desired effect. <a href=http://www.espdance.com><b> nfl jerseys china</b></a> That tends to be that an all in one awesome trick thanks as well as sharing going to learn more about draw attention away from a resource box upon mind <a href=http://www.northerntilth.com><b>cheap nfl jerseys</b></a> Having been learning, teaching and making use of their English as do just as well language as well as for around 10 a very long time I am quite confident that I am a in line with the English user. I am quite interested considering task. Please i will know about whether or not all your family members think I am qualified, please send me an all in one message. I\'d a little as though to learn more about learn a good deal more about going to be the task and your website. <a href=http://www.delucaarchitects.com><b>cheap nfl jerseys</b></a>

15-Jan-2011
2. madara keze (kunka) [Entry]
MAN LOTI PATIK KAKI TAPEC ARI MAN VISS PATIK SIS BILDES ARI SII MAJAS LAPA PALDIES KAS SO USTAISIJA:* biggrin biggrin

24-Jan-2010
1. Diana Petrova (Kukusik) [Entry]
Da koti ocenj umnie sozdanija , i glavnoe naucitsja ix ponimatj smile

Togda vi vmeste so svaim ljubimcem budite zitj v radosti i v ponimanie !


Vārds *:
Email *:
Kods *: